POLITICA DE CONFIDEN»öIALITATE

PRIVACY POLICY

ADATV√ČDELMI NYILATKOZAT


 Echipa Donorium se angajeazńÉ sńÉ vńÉ respecte »ôi sńÉ vńÉ protejeze confiden»õialitatea. Ne dedicńÉm implementńÉrii celor mai √ģnalte standarde de confiden»õialitate »ôi transparen»õńÉ √ģn legńÉturńÉ cu datele personale pe care le prelucrńÉm √ģn activitatea noastrńÉ curentńÉ.

 AceastńÉ PoliticńÉ de confiden»õialitate descrie categoriile de date personale pe care le prelucrńÉm, metodele prin care colectńÉm datele dumneavoastrńÉ cu caracter personal, scopurile pentru care le colectńÉm, cazurile √ģn care transferńÉm date cu caracter personal »ôi drepturile »ôi op»õiunile dumneavoastrńÉ √ģn acest sens.

 √én acela»ôi timp, Politica de confiden»õialitate detaliazńÉ modul √ģn care prelucrńÉm datele personale √ģn gestionarea rela»õiei noastre cu utilizatorii, cel mai frecvent pentru a vńÉ »õine la curent cu cele mai recente evolu»õii sau evenimente din zona dumneavoastrńÉ de interes.

 The Donorium team is committed to respecting and protecting your privacy. We dedicate ourselves to implementing the highest standards of privacy and transparency regarding the personal data we process in our daily activities.

 This Privacy Policy describes the categories of personal data we process, the methods by which we collect your personal data, the purposes for which we collect them, the cases in which we transfer personal data, and your rights and options in this regard.

 At the same time, the Privacy Policy details how we process personal data in managing our relationship with users, most often to keep you informed about the latest developments or events in your area of interest.

 A Donorium csapata elk√∂telezett amellett, hogy tiszteletben tartsa √©s megv√©dje a mag√°n√©let√©t. Arra szentelj√ľk magunkat, hogy a mindennapi tev√©kenys√©geink sor√°n a legmagasabb adatv√©delmi √©s √°tl√°that√≥s√°gi norm√°kat val√≥s√≠tsuk meg a feldolgozott szem√©lyes adatainkkal kapcsolatban.

 Ez az Adatv√©delmi Nyilatkozat le√≠rja az √°ltalunk feldolgozott szem√©lyes adatok kateg√≥ri√°it, azokat a m√≥dszereket, amelyekkel szem√©lyes adatait gyŇĪjtj√ľk, azokat a c√©lokat, amelyek√©rt gyŇĪjtj√ľk ŇĎket, azokat az eseteket, amikor szem√©lyes adatokat tov√°bb√≠tunk, valamint az √∂n jogait √©s lehetŇĎs√©geit ebben a tekintetben.

 Ugyanakkor az Adatv√©delmi Nyilatkozat r√©szletesen ismerteti, hogyan dolgozzuk fel a szem√©lyes adatokat a kapcsolatunk kezel√©se sor√°n a felhaszn√°l√≥kkal, legink√°bb az√©rt, hogy t√°j√©koztassuk √Ėnt a legfrissebb fejlem√©nyekrŇĎl vagy esem√©nyekrŇĎl az √Ėn √©rdeklŇĎd√©si ter√ľlet√©n.


1. CINE SUNTEM?

1. WHO ARE WE?

1. KI VAGYUNK MI?

 Proiectul Donorium este dezvoltat de Asocia»õia Smart Society, organiza»õie neguvernamentalńÉ √ģnregistratńÉ √ģn Rom√Ęnia, cu sediul √ģn Bucure»ôti, e-mail de contact: hello@donorium.ro.

 √én conformitate cu legisla»õia √ģn vigoare, asocia»õia noastrńÉ este operator de date cu caracter personal. Atunci c√Ęnd prelucreazńÉ datele dumneavoastrńÉ cu caracter personal, Echipa Donorium este responsabilńÉ pentru respectarea legisla»õiei europene »ôi na»õionale privind protec»õia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European »ôi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protec»õia persoanelor fizice cu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal »ôi la libera circula»õie a acestor date »ôi de abrogare a Directivei 95/46/CE (‚ÄěRGPD ‚ÄĚ).

 Depunem toate diligen»õele rezonabile pentru a vńÉ proteja datele personale aflate √ģn posesia sau controlul nostru prin stabilirea unor mńÉsuri de securitate apte a preveni accesul neautorizat, colectarea, utilizarea, dezvńÉluirea, copierea, modificarea sau »ôtergerea datelor, precum »ôi alte riscuri similare.

 The Donorium project is developed by Smart Society Association, a non-governmental organization registered in Romania, headquartered in Bucharest, contact email: hello@donorium.ro.

 In accordance with the current legislation, our association is a personal data operator. When processing your personal data, the Donorium Team is responsible for complying with European and national data protection laws, including Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of individuals concerning the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46/EC (GDPR).

 We make all reasonable efforts to protect your personal data in our possession or control by establishing security measures capable of preventing unauthorized access, collection, use, disclosure, copying, modification, or deletion of data, as well as other similar risks.

 A Donorium projektet a Smart Society Egyes√ľlet fejleszti, egy Rom√°ni√°ban bejegyzett civil szervezet, sz√©khelye Bukarestben, kapcsolat e-mail: hello@donorium.ro.

 A jelenlegi jogszab√°lyoknak megfelelŇĎen az egyes√ľlet√ľnk szem√©lyes adatkezelŇĎ. Amikor szem√©lyes adatait kezelj√ľk, a Donorium Csapat felelŇĎs az eur√≥pai √©s nemzeti adatv√©delmi t√∂rv√©nyek betart√°s√°√©rt, ide√©rtve az Eur√≥pai Parlament √©s Tan√°cs 2016/679 rendelet√©t is, amely az egy√©neknek a szem√©lyes adatok kezel√©s√©rŇĎl √©s az ilyen adatok szabad √°raml√°s√°r√≥l sz√≥l, valamint a 95/46/EK ir√°nyelvet hat√°lyon k√≠v√ľl helyezi (GDPR).

 Mindent elk√∂vet√ľnk annak √©rdek√©ben, hogy megv√©dj√ľk az √Ėn szem√©lyes adatait a birtokunkban vagy ellenŇĎrz√©s√ľnk alatt √°ll√≥ minden √©sszerŇĪ erŇĎfesz√≠t√©ssel, az enged√©ly n√©lk√ľli hozz√°f√©r√©s, gyŇĪjt√©s, haszn√°lat, nyilv√°noss√°gra hozatal, m√°sol√°s, m√≥dos√≠t√°s vagy t√∂rl√©s megakad√°lyoz√°sa √©rdek√©ben, valamint m√°s hasonl√≥ kock√°zatok ellen.


2. CINE SUNTE»öI DUMNEAVOASTRńā?

2. WHO ARE YOU?

2. KI VAGY?

 √én acord cu legisla»õia √ģn vigoare, dumneavoastrńÉ, persoana fizicńÉ beneficiarńÉ a serviciilor noastre, reprezentantul ori persoana de contact a unei companii care ne este client sau poten»õial client, vizitatorul site-ului sau persoana aflatńÉ √ģntr-o rela»õie de orice fel cu noi, sunte»õi o ‚ÄěpersoanńÉ vizatńÉ‚ÄĚ, adicńÉ o persoanńÉ fizicńÉ identificatńÉ sau identificabilńÉ.

 In accordance with the current legislation, you, the individual beneficiary of our services, the representative or contact person of a company that is our client or potential client, the visitor of the site, or the person in any kind of relationship with us, are a "data subject," meaning an identified or identifiable natural person.

 A jelenlegi jogszab√°lyoknak megfelelŇĎen √Ėn, a szolg√°ltat√°saink egy√©ni kedvezm√©nyezettje, egy olyan v√°llalat k√©pviselŇĎje vagy kapcsolattart√≥ja, amely √ľgyfel√ľnk vagy potenci√°lis √ľgyfel√ľnk, az oldal l√°togat√≥ja, vagy az, aki valamilyen kapcsolatban √°ll vel√ľnk, a ‚Äěsaj√°t adatainak alanya‚ÄĚ, azaz egy azonos√≠tott vagy azonos√≠that√≥ term√©szetes szem√©ly.


3. CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?

3. WHAT IS PERSONAL DATA?

3. MI AZOK A SZEM√ČLYES ADATOK?

 Datele cu caracter personal reprezintńÉ acele informa»õii ce pot fi utilizate pentru a vńÉ identifica, cum ar fi numele dumneavoastrńÉ, prenumele, adresa de e-mail, numele de utilizator, loca»õia, date despre starea de sńÉnńÉtate, alte date colectate despre dumneavoastrńÉ ca urmare a utilizńÉrii aplica»õiei noastre »ô.a

 Personal data is information that can be used to identify you, such as your name, surname, email address, username, location, health status data, and other data collected about you as a result of using our application, etc.

 A szem√©lyes adatok olyan inform√°ci√≥k, amelyeket azonos√≠t√°s√°ra lehet haszn√°lni, p√©ld√°ul neve, vezet√©kneve, e-mail c√≠me, felhaszn√°l√≥neve, tart√≥zkod√°si helye, eg√©szs√©gi √°llapot√°ra vonatkoz√≥ adatok √©s az √ĖnrŇĎl gyŇĪjt√∂tt egy√©b adatok az alkalmaz√°sunk haszn√°lata sor√°n stb.

Termeni »ôi defini»õii

Terms and Definitions

Terminológia és Definíciók

 √én aceastńÉ PoliticńÉ de confiden»õialitate, termenii uzita»õi au semnifica»õiile din Regulamentul privind protec»õia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal »ôi la libera circula»õie a acestor date, cum ar fi, cu titlu de exemplu:

Date cu caracter personal ‚Äď √ģnseamnńÉ orice informa»õii privind o persoanńÉ fizicńÉ identificatńÉ sau identificabilńÉ (‚Äěpersoana vizatńÉ‚ÄĚ). O persoanńÉ fizicńÉ identificabilńÉ este o persoanńÉ care poate fi identificatńÉ, direct sau indirect, √ģn special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numńÉr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitńÉ»õii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

Prelucrare ‚Äď √ģnseamnńÉ orice opera»õiune sau set de opera»õiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fńÉrńÉ utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, √ģnregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozi»õie √ģn orice alt mod, alinierea sau combinarea, restric»õionarea, »ôtergerea sau distrugerea;

GDPR, RGPD sau Regulamentul ‚Äď √ģnseamnńÉ REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN »ėI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protec»õia persoanelor fizice √ģn ceea ce prive»ôte prelucrarea datelor cu caracter personal »ôi privind libera circula»õie a acestor date »ôi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protec»õia datelor);

Operatorul - √ģnseamnńÉ persoana fizicńÉ sau juridicńÉ, autoritatea publicńÉ, agen»õia sau alt organism care, singur sau √ģmpreunńÉ cu altele, stabile»ôte scopurile »ôi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci c√Ęnd scopurile »ôi mijloacele prelucrńÉrii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevńÉzute √ģn dreptul Uniunii sau √ģn dreptul intern.

PersoanńÉ vizatńÉ ‚Äď reprezintńÉ orice persoanńÉ fizicńÉ identificatńÉ sau identificabilńÉ ale cńÉrei date sunt prelucrate de cńÉtre noi √ģn calitate de operator, ca de exemplu clien»õi, poten»õiali clien»õi sau vizitatori ai site-ului;

Consim»õńÉm√Ęnt ‚Äď √ģnseamnńÉ orice manifestare de voin»õńÉ liberńÉ, specificńÉ, informatńÉ »ôi lipsitńÉ de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptńÉ, printr-o declara»õie sau printr-o ac»õiune fńÉrńÉ echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sńÉ fie prelucrate;

Anonimizare ‚Äď √ģnseamnńÉ eliminarea ireversibilńÉ a identificńÉrii datelor cu caracter personal, astfel √ģnc√Ęt sńÉ nu se poatńÉ identifica persoana prin folosirea unei perioade de timp, costuri »ôi tehnologie rezonabile, fie de cńÉtre Operator, fie de cńÉtre orice altńÉ persoanńÉ, pentru a identifica acea persoanńÉ fizicńÉ. Principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal nu se aplicńÉ datelor anonimizate, √ģntruc√Ęt nu mai sunt date cu caracter personal.

 In this Privacy Policy, the terms used have the meanings from the Regulation on the protection of individuals concerning the processing of personal data and on the free movement of such data, such as, for example:

Personal Data ‚Äď means any information relating to an identified or identifiable natural person ("data subject"). An identifiable natural person is one who can be identified, directly or indirectly, in particular by reference to an identifier such as a name, an identification number, location data, an online identifier, or to one or more factors specific to the physical, physiological, genetic, mental, economic, cultural, or social identity of that natural person;

Processing ‚Äď means any operation or set of operations which is performed on personal data or on sets of personal data, whether or not by automated means, such as collection, recording, organization, structuring, storage, adaptation, or alteration, retrieval, consultation, use, disclosure by transmission, dissemination, or otherwise making available, alignment, or combination, restriction, erasure, or destruction;

GDPR, RGPD, or Regulation ‚Äď means REGULATION (EU) 2016/679 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL of 27 April 2016 on the protection of natural persons concerning the processing of personal data and on the free movement of such data and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation);

Controller ‚Äď means the natural or legal person, public authority, agency, or other body which, alone or jointly with others, determines the purposes and means of the processing of personal data; where the purposes and means of such processing are determined by Union or Member State law, the controller or the specific criteria for its nomination may be provided for by Union or Member State law.

Data Subject ‚Äď means any identified or identifiable natural person whose data is processed by us as the controller, such as customers, potential customers, or site visitors;

Consent ‚Äď means any freely given, specific, informed, and unambiguous indication of the data subject's wishes by which he or she, by a statement or by a clear affirmative action, signifies agreement to the processing of personal data relating to him or her;

Anonymization ‚Äď means the irreversible removal of the identification of personal data so that the person cannot be identified by using reasonable time, costs, and technology, either by the Controller or by any other person, to identify that natural person. The principles of personal data processing do not apply to anonymized data, as they are no longer personal data.

 Ebben a Adatv√©delmi Ir√°nyelvben haszn√°lt kifejez√©seket a szem√©lyes adatok kezel√©s√©rŇĎl √©s az ilyen adatok szabad √°raml√°s√°r√≥l sz√≥l√≥ rendelet jelent√©seinek megfelelŇĎen haszn√°ljuk, mint p√©ld√°ul:

Szem√©lyes adatok ‚Äď b√°rmilyen inform√°ci√≥, amely azonos√≠tott vagy azonos√≠that√≥ term√©szetes szem√©lyre vonatkozik ("√©rintett szem√©ly"). Az azonos√≠that√≥ term√©szetes szem√©ly az, akit k√∂zvetlen√ľl vagy k√∂zvetve azonos√≠tani lehet, k√ľl√∂n√∂sen azonos√≠t√≥val, p√©ld√°ul n√©vvel, azonos√≠t√≥ sz√°mmal, tart√≥zkod√°si hellyel, online azonos√≠t√≥val vagy az ŇĎ fizikai, fiziol√≥giai, genetikai, ment√°lis, gazdas√°gi, kultur√°lis vagy t√°rsadalmi azonoss√°g√°ra vonatkoz√≥ egy vagy t√∂bb t√©nyezŇĎre val√≥ hivatkoz√°ssal;

Feldolgoz√°s ‚Äď b√°rmilyen mŇĪvelet vagy mŇĪveletk√©szlet, amelyet szem√©lyes adatokon vagy szem√©lyes adatk√©szleteken v√©geznek, ak√°r automatiz√°lt eszk√∂z√∂kkel, ak√°r azok n√©lk√ľl, p√©ld√°ul gyŇĪjt√©s, r√∂gz√≠t√©s, szervez√©s, struktur√°l√°s, t√°rol√°s, alkalmazkod√°s vagy m√≥dos√≠t√°s, kinyer√©s, konzult√°ci√≥, haszn√°lat, k√∂zl√©s tov√°bb√≠t√°s r√©v√©n, terjeszt√©s vagy egy√©b m√≥don t√∂rt√©nŇĎ hozz√°f√©rhetŇĎv√© t√©tele, egyeztet√©s vagy kombin√°l√°s, korl√°toz√°s, t√∂rl√©s vagy megsemmis√≠t√©s;

GDPR, RGPD vagy Rendelet ‚Äď az Eur√≥pai Parlament √©s a Tan√°cs 2016/679/EU rendelete, amely a term√©szetes szem√©lyeknek a szem√©lyes adatok kezel√©se tekintet√©ben t√∂rt√©nŇĎ v√©delm√©rŇĎl √©s az ilyen adatok szabad √°raml√°s√°r√≥l sz√≥l, valamint az 95/46/EK ir√°nyelvet hat√°lyon k√≠v√ľl helyezi (√°ltal√°nos adatv√©delmi rendelet);

KezelŇĎ ‚Äď olyan term√©szetes vagy jogi szem√©ly, k√∂zhatalmi szerv, √ľgyn√∂ks√©g vagy m√°s szerv, amely egyed√ľl vagy m√°sokkal egy√ľtt meghat√°rozza a szem√©lyes adatok kezel√©s√©nek c√©ljait √©s eszk√∂zeit; amikor a kezel√©s c√©ljait √©s eszk√∂zeit az Uni√≥ vagy a tag√°llam jog√°ban √°llap√≠tj√°k meg, a kezelŇĎt vagy az ŇĎ kijel√∂l√©s√©nek krit√©riumait az Uni√≥ vagy a tag√°llam jog√°ban meghat√°rozhatj√°k.

√Črintett szem√©ly ‚Äď minden azonos√≠tott vagy azonos√≠that√≥ term√©szetes szem√©ly, akinek az adatait mi, mint kezelŇĎ, feldolgozzuk, p√©ld√°ul √ľgyfelek, lehets√©ges √ľgyfelek vagy weboldal l√°togat√≥i;

Hozz√°j√°rul√°s ‚Äď az √©rintett szem√©ly szabad, meghat√°rozott, t√°j√©kozott √©s egy√©rtelmŇĪ akaratnyilv√°n√≠t√°sa, amely √°ltal ŇĎ, egy nyilatkozat vagy egy√©rtelmŇĪ cselekedet r√©v√©n, beleegyez√©s√©t adja szem√©lyes adatai feldolgoz√°s√°hoz;

Anonymous√≠t√°s ‚Äď a szem√©lyes adatok azonos√≠t√°s√°nak visszaford√≠thatatlan elt√°vol√≠t√°sa √ļgy, hogy a szem√©lyt nem lehet azonos√≠tani elfogadhat√≥ idŇĎ, k√∂lts√©g √©s technol√≥gia alkalmaz√°s√°val, legyen az a KezelŇĎ vagy b√°rmely m√°s szem√©ly, azonos√≠tani ezt a term√©szetes szem√©lyt. A szem√©lyes adatok kezel√©s√©nek elvei nem alkalmazhat√≥k az anonimiz√°lt adatokra, mivel azok m√°r nem szem√©lyes adatok.


4. CE FEL DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRńāM »ėI CARE ESTE SCOPUL PRELUCRńāRII?

4. WHAT PERSONAL DATA DO WE PROCESS AND WHAT IS THE PURPOSE OF PROCESSING?

4. MELY SZEM√ČLYES ADATOKAT DOLGOZZUK FEL √ČS MI A FELDOLGOZ√ĀS C√ČLJA?

 Donorium prelucreazńÉ urmńÉtoarele date cu caracter personal:

 A. Date obligatoriu colectate √ģn aplica»õie »ôi stocate:

  • adresa de email
  • parola
  • nume complet
  • limba de afi»ôare a con»õinutului
  • starea confirmńÉrii adresei de email

 B. Date op»õional colectate √ģn aplica»õie »ôi stocate:

  • cod de invita»õie al utilizatorului care v-a invitat √ģn aplica»õie
  • codul de invita»õie personal (dacńÉ a fost personalizat √ģn setńÉri)
  • date despre sesiunea de logare cu Facebook, Google sau Apple
  • date despre profilul de donator (poza de profil, sex masculin/feminin, data de na»ôtere, grupa de s√Ęnge »ôi RH, data »ôi tipul ultimei donńÉri)
  • date despre istoricul activitńÉ»õii de donare (apelurile la donare distribuite, programńÉrile la donare, donńÉrile validate prin QR sau aprobate de echipńÉ)
  • date despre lista de donńÉri √ģn curs de revizuire (pentru donńÉrile adńÉugate manual)
  • date pentru raportarea unui caz care necesitńÉ s√Ęnge
  • subiecte »ôi conversa»õii din chat-ul de suport al aplica»õiei
  • propuneri de parteneriate (telefon de contact »ôi mesaj)
  • preferin»õele de trimitere a notificńÉrilor
  • informa»õii despre dona»õiile financiare singulare sau recurente pentru sus»õinerea proiectului (stocate de cńÉtre procesatorul de plńÉ»õi)

 C. Date generate automat »ôi stocate:

  • identificator unic al utilizatorului
  • date pentru serviciul de notificare (tipul serviciului, identificator unic al dispozitivului)
  • date despre sesiunea de autentificare √ģn aplica»õie
  • centrul »ôi tipul de donare preferat (bazate pe prima programare realizatńÉ)
  • date despre evolu»õia √ģn aplica»õie (numńÉr de puncte colectate, nivelul atins, gradul ob»õinut, medalii ob»õinute)
  • date despre istoricul activitńÉ»õii de donare (utilizatori recruta»õi √ģn aplica»õie, utilizatori recruta»õi √ģntr-o campanie, donńÉri ale utilizatorilor recruta»õi √ģn aplica»õie, donńÉri ale utilizatori recruta»õi √ģntr-o campanie)
  • istoricul notificńÉrilor primite √ģn aplica»õie
  • date calendaristice despre √ģnregistrarea contului, ultima actualizare a contului »ôi ultima logare.

 D. Date colectate √ģn aplica»õie »ôi nestocate:

  • loca»õia GPS a utilizatorului
  • rńÉspunsuri la √ģntrebńÉrile din quiz-ul de eligibilitate
  • mesajul predefinit pentru invitarea prietenilor
  • mesajul predefinit pentru distribuirea unui apel la donare
  • versiunea aplica»õiei

 E. Date optional colectate prin formulare pe website »ôi stocate:

  • date pentru trimiterea unui mesaj prin formularul de contact (adresa de email, nume complet, mesajul de transmis)
  • date necesare pentru completarea online a unui contract de sponsorizare (adresa de email, telefon, informa»õii despre societatea comercialńÉ, valoarea contractului)
  • date necesare pentru completarea online a unui formular de redirec»õionare a 3.5% din impozitul pe venit (adresa de email, telefon, informa»õii personale despre contribuabil, suma redirec»õionatńÉ)

 Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor dumneavoastrńÉ personale vor fi, √ģn general, urmńÉtoarele:

  • ExistńÉ consim»õńÉm√Ęntul dumneavoastrńÉ pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • Prelucrarea este necesarńÉ pentru √ģncheierea sau executarea unui contract √ģntre dumneavoastrńÉ »ôi noi;
  • Prelucrarea este necesarńÉ √ģn scopul intereselor noastre legitime sau ale altei pńÉr»õi.

 Datele sunt utilizate √ģn scopul creńÉrii profilului dumneavoastrńÉ de donator, gestionńÉrii contului dumneavoastrńÉ, efectuńÉrii de programńÉri la cel mai apropiat centru de donare, creńÉrii unui context care sńÉ permitńÉ promovarea donńÉrii de s√Ęnge de cńÉtre dumneavoastrńÉ sau de cńÉtre ceilal»õi utilizatori, precum »ôi pentru a vńÉ trimite »ôtiri legate de nevoile de donare ale centrelor de transfuzie. Informa»õiile primite sunt personalizate √ģn func»õie de profilul de utilizator pe care l-a»õi creat prin utilizarea aplica»õiei. Pute»õi alege c√Ęt de multe date ne furniza»õi, dar re»õine»õi cńÉ nu ve»õi putea utiliza toate func»õionalitńÉ»õile aplica»õiei dacńÉ nu introduce»õi o parte din aceste informa»õii.

 √én aceste scopuri, pentru a asigura securitatea contului dumneavoastrńÉ »ôi pentru a vńÉ oferi diverse beneficii prin aplica»õie, prelucrńÉm informa»õiile pe care ni le furniza»õi.

 Pentru a vńÉ exprima consim»õńÉm√Ęntul de a primi notificńÉri, selecta»õi "permite»õi" atunci c√Ęnd vi se solicitńÉ acceptarea de a primi notificńÉri. Ve»õi putea ulterior edita consim»õńÉm√Ęntul √ģn setńÉrile telefonului pentru primirea de notificńÉri. Unele func»õionalitńÉ»õi, cum ar fi loca»õia, sunt sub controlul dumneavoastrńÉ »ôi le pute»õi dezactiva din setńÉrile telefonului. Ve»õi primi √ģnsńÉ notificńÉri legate de contul dumneavoastrńÉ. NotificńÉrile pot fi gńÉsite √ģn sec»õiunea de notificńÉri a aplica»õiei.

 Pentru a vńÉ √ģnscrie utiliz√Ęnd contul de Facebook, Donorium va avea acces la profilul dumneavoastrńÉ public, prietenii »ôi adresa de e-mail, iar contul dumneavoastrńÉ va fi creat automat.

 Pentru a vńÉ √ģnscrie utiliz√Ęnd contul de Google sau Apple, Donorium va avea acces la adresa de e-mail »ôi numele complet, iar contul dumneavoastrńÉ va fi creat automat.

 De asemenea, colectńÉm automat informa»õii cum ar fi informa»õii despre dispozitive »ôi conexiuni, zona geograficńÉ, adresa IP, informa»õii despre utilizarea serviciilor noastre, cum ar fi informa»õii naviga»õionale, √ģn scopul instalńÉrii aplica»õiei »ôi √ģn interesul nostru legitim de a √ģmbunńÉtńÉ»õi caracteristicile »ôi func»õionalitńÉ»õile aplica»õiei.

 Vom folosi date anonimizate √ģn scopuri statistice.

 Pentru a utiliza aplica»õia Donorium trebuie sńÉ ave»õi minim 16 ani.

 AceastńÉ PoliticńÉ de confiden»õialitate nu include aplica»õiile »ôi site-urile ter»õe la care pute»õi ajunge prin accesarea directńÉ a link-urilor acestora din aplica»õie sau de pe site-ul nostru. VńÉ recomandńÉm sńÉ examina»õi Politica de confiden»õialitate de pe orice site »ôi/sau aplica»õie ter»õńÉ √ģnainte de a furniza date dumneavoastrńÉ cu caracter personal.

 TotodatńÉ, echipa Donorium nu este responsabilńÉ pentru niciun fel de link al partenerilor no»ôtri comerciali sau al celor care plaseazńÉ publicitate √ģn cadrul articolele noastre, inclusiv cele de pe profilele re»õelelor de socializare.

 Donorium processes the following personal data:

 A. Data required for collection in the application and stored:

  • email address
  • password
  • full name
  • display language preference
  • confirmation status of the email address

 B. Data optionally collected in the application and stored:

  • inviting user's invitation code
  • personal invitation code (if customized in settings)
  • data about login session with Facebook, Google, or Apple
  • data about the donor profile (profile picture, gender, date of birth, blood type and RH, date and type of the last donation)
  • data about donation activity history (distributed donation calls, donation appointments, QR-validated or team-approved donations)
  • data about the list of donations under review (for manually added donations)
  • data for reporting a blood need case
  • chat support messages and conversations
  • partnership proposals (contact phone and message)
  • notification preferences
  • information about single or recurring financial donations for supporting the project (stored by the payment processor)

 C. Automatically generated and stored data:

  • unique user identifier
  • data for the notification service (service type, unique device identifier)
  • data about the application login session
  • preferred donation center and type (based on the first made appointment)
  • data about the in-app progress (collected points, achieved level, obtained grade, earned medals)
  • data about donation activity history (users recruited in-app, users recruited in a campaign, donations by users recruited in-app, donations by users recruited in a campaign)
  • history of received in-app notifications
  • calendar-based data about account registration, last account update, and last login.

 D. Collected in-app but not stored data:

  • user's GPS location
  • responses to eligibility quiz questions
  • predefined message for inviting friends
  • predefined message for sharing a donation call
  • application version

 E. Data collected through website forms and stored:

  • data for sending a message through the contact form (email address, full name, message to be transmitted)
  • data required for online completion of a sponsorship contract (email address, phone, company information, contract value)
  • data required for online completion of a 3.5% income tax redirection form (email address, phone, taxpayer's personal information, redirected amount)

 The legal grounds for processing your personal data will generally be as follows:

  • Your consent for the processing of personal data;
  • Processing is necessary for the conclusion or execution of a contract between you and us;
  • Processing is necessary for the purposes of our legitimate interests or those of another party.

 The data is used to create your donor profile, manage your account, make appointments at the nearest donation center, create a context that allows the promotion of blood donation by you or other users, and to send you news related to the donation needs of transfusion centers. The received information is personalized based on the user profile you have created by using the application. You can choose how much data you provide, but note that you will not be able to use all application features if you do not enter some of this information.

 For these purposes, to ensure the security of your account, and to provide you with various benefits through the application, we process the information you provide us.

 To express your consent to receive notifications, select "allow" when prompted to accept receiving notifications. You can later edit the consent in your phone settings for receiving notifications. Some features, such as location, are under your control and can be disabled from your phone settings. However, you will receive notifications related to your account. Notifications can be found in the notification section of the application.

 To sign up using your Facebook account, Donorium will have access to your public profile, friends, and email address, and your account will be created automatically.

 To sign up using your Google or Apple account, Donorium will have access to your email address and full name, and your account will be created automatically.

 We also automatically collect information such as device and connection information, geographic area, IP address, information about the use of our services, such as navigational information, for the purpose of installing the application and in our legitimate interest to improve the features and functionality of the application.

 We will use anonymized data for statistical purposes.

 To use the Donorium app, you must be at least 16 years old.

 This Privacy Policy does not include third-party applications and websites that you may access by directly accessing their links from the application or our website. We recommend reviewing the Privacy Policy on any third-party site and/or application before providing your personal data.

 Also, the Donorium team is not responsible for any links from our commercial partners or those placing advertisements within our articles, including those on social media profiles.

 A Donorium az al√°bbi szem√©lyes adatokat dolgozza fel:

 A. Az alkalmaz√°sban k√∂telezŇĎen begyŇĪjt√∂tt √©s t√°rolt adatok:

  • e-mail c√≠m
  • jelsz√≥
  • teljes n√©v
  • tartalom megjelen√≠t√©s√©nek nyelve
  • e-mail c√≠m megerŇĎs√≠t√©si √°llapota

 B. Az alkalmaz√°sban opcion√°lisan begyŇĪjt√∂tt √©s t√°rolt adatok:

  • felhaszn√°l√≥t√≥l kapott megh√≠v√≥ k√≥d
  • saj√°t megh√≠v√≥ k√≥d (ha az be√°ll√≠t√°sokban testreszabva lett)
  • bejelentkez√©si adatok Facebook, Google vagy Apple fi√≥kkal
  • adom√°nyoz√≥i profil adatai (profilk√©p, f√©rfi/nŇĎ, sz√ľlet√©si d√°tum, v√©r csoport √©s RH faktor, utols√≥ adom√°ny d√°tuma √©s t√≠pusa)
  • adom√°nyoz√°si tev√©kenys√©g elŇĎzm√©nyei (elosztott adom√°nyh√≠v√°sok, adom√°nyoz√°si idŇĎpontok, QR-k√≥d alapj√°n j√≥v√°hagyott vagy csapat √°ltal j√≥v√°hagyott adom√°nyok)
  • k√©zi hozz√°adott adom√°nyok ellenŇĎrz√©s alatt √°ll√≥ list√°j√°nak adatai
  • v√©rad√°sra sz√ľks√©ges esetek bejelent√©sekor felmer√ľlt adatok
  • alkalmaz√°s t√°mogat√°si chat √ľzenetek √©s besz√©lget√©sek
  • partnerekre vonatkoz√≥ aj√°nlatok (kapcsolattelefon √©s √ľzenet)
  • √©rtes√≠t√©sek k√ľld√©si preferenci√°i
  • egyedi vagy ism√©tlŇĎdŇĎ p√©nzadom√°nyokra vonatkoz√≥ inform√°ci√≥k a projekt t√°mogat√°s√°hoz (a fizet√©si feldolgoz√≥ √°ltal t√°rolva)

 C. Automatikusan gener√°lt √©s t√°rolt adatok:

  • egyedi felhaszn√°l√≥i azonos√≠t√≥
  • √©rtes√≠t√©si szolg√°ltat√°sra vonatkoz√≥ adatok (szolg√°ltat√°s t√≠pusa, eszk√∂z egyedi azonos√≠t√≥ja)
  • bejelentkez√©si munkamenet adatai az alkalmaz√°sban
  • prefer√°lt adom√°nyoz√°si k√∂zpont √©s t√≠pus (az elsŇĎ idŇĎpont alapj√°n)
  • alkalmaz√°sbeli fejlŇĎd√©s adatai (gyŇĪjt√∂tt pontok sz√°ma, el√©rte szint, el√©rt fokozat, megszerzett √©rm√©k)
  • adom√°nyoz√°si tev√©kenys√©g elŇĎzm√©nyei (az alkalmaz√°sba toborzott felhaszn√°l√≥k, kamp√°nyban toborzott felhaszn√°l√≥k, alkalmaz√°sba toborzott felhaszn√°l√≥k adom√°nyai, kamp√°nyban toborzott felhaszn√°l√≥k adom√°nyai)
  • alkalmaz√°sban kapott √©rtes√≠t√©sek elŇĎzm√©nyei
  • felhaszn√°l√≥i fi√≥k regisztr√°ci√≥j√°nak, utols√≥ friss√≠t√©s√©nek √©s utols√≥ bejelentkez√©s√©nek d√°tumai

 D. Az alkalmaz√°sban begyŇĪjt√∂tt, de nem t√°rolt adatok:

  • felhaszn√°l√≥ GPS poz√≠ci√≥ja
  • v√°laszok az alkalmass√°gi kv√≠z k√©rd√©seire
  • bar√°tok megh√≠v√°s√°ra szolg√°l√≥ elŇĎre meghat√°rozott √ľzenet
  • adom√°nyh√≠v√°s megoszt√°s√°ra szolg√°l√≥ elŇĎre meghat√°rozott √ľzenet
  • alkalmaz√°s verzi√≥ja

 E. Az internetes ŇĪrlapokon kereszt√ľl opcion√°lisan begyŇĪjt√∂tt √©s t√°rolt adatok:

  • kapcsolatfelv√©tel ŇĪrlapon kereszt√ľl k√ľld√∂tt √ľzenetekhez sz√ľks√©ges adatok (e-mail c√≠m, teljes n√©v, k√ľldendŇĎ √ľzenet)
  • online t√°mogat√°si szerzŇĎd√©s kit√∂lt√©s√©hez sz√ľks√©ges adatok (e-mail c√≠m, telefonsz√°m, v√°llalat adatai, szerzŇĎd√©s √∂sszege)
  • online j√∂vedelemad√≥ 3.5% felaj√°nl√°s ŇĪrlapj√°nak kit√∂lt√©s√©hez sz√ľks√©ges adatok (e-mail c√≠m, telefonsz√°m, ad√≥z√≥ szem√©lyes adatai, felaj√°nlott √∂sszeg)

 Szem√©lyes adatainak feldolgoz√°s√°ra √°ltal√°ban a k√∂vetkezŇĎ jogalapok szolg√°lnak:

  • √Ėn hozz√°j√°rul√°sa a szem√©lyes adatok feldolgoz√°s√°hoz;
  • A feldolgoz√°s sz√ľks√©ges √Ėn √©s k√∂z√∂tt√ľnk l√©trej√∂tt vagy v√©grehajtott szerzŇĎd√©s teljes√≠t√©s√©hez;
  • A feldolgoz√°s sz√ľks√©ges az √©rdekeink vagy egy m√°sik f√©l jogos √©rdekeinek √©rv√©nyes√≠t√©s√©hez.

 Az adatokat a donor profil l√©trehoz√°s√°hoz, a fi√≥k kezel√©s√©hez, a legk√∂zelebbi v√©rk√∂zpontba t√∂rt√©nŇĎ idŇĎpont foglal√°sokhoz, valamint az √Ėn √©s m√°s felhaszn√°l√≥k √°ltal t√°mogatott v√©rad√°sok n√©pszerŇĪs√≠t√©s√©hez √©s az √©rdekesebb h√≠rek tov√°bb√≠t√°s√°hoz haszn√°ljuk. A kapott inform√°ci√≥k az √Ėn √°ltal az alkalmaz√°s haszn√°lat√°val l√©trehozott felhaszn√°l√≥i profil alapj√°n szem√©lyre szabottak. √Ėn v√°laszthatja ki, hogy mennyi adatot szolg√°ltat, de vegye figyelembe, hogy az alkalmaz√°s √∂sszes funkci√≥j√°t nem tudja haszn√°lni, ha nem ad meg n√©h√°ny ezen inform√°ci√≥k k√∂z√ľl.

 Ezeknek a c√©loknak a biztos√≠t√°sa √©rdek√©ben √©s fi√≥kja biztons√°g√°nak garant√°l√°sa √©rdek√©ben az √°ltalad megadott inform√°ci√≥kat feldolgozzuk.

 Az √©rtes√≠t√©sek fogad√°s√°hoz adott beleegyez√©s√©nek kifejez√©s√©hez v√°lassza az "enged√©lyez√©s" lehetŇĎs√©get, amikor felk√©rik az √©rtes√≠t√©sek elfogad√°s√°ra. K√©sŇĎbb a telefon be√°ll√≠t√°saiban szerkesztheti a beleegyez√©st az √©rtes√≠t√©sek fogad√°s√°hoz. Bizonyos funkci√≥k, mint p√©ld√°ul a helyzet, az √Ėn ellenŇĎrz√©se alatt √°llnak, √©s ezeket ki lehet kapcsolni a telefon be√°ll√≠t√°saiban. Azonban tov√°bbra is √©rtes√≠t√©seket fog kapni a fi√≥kj√°val kapcsolatosan. Az √©rtes√≠t√©seket az alkalmaz√°s √©rtes√≠t√©si r√©sz√©ben tal√°lja meg.

 A Facebook-fi√≥k haszn√°lat√°val t√∂rt√©nŇĎ regisztr√°ci√≥hoz a Donorium hozz√°f√©r√©st kap a nyilv√°nos profilj√°hoz, bar√°taihoz √©s e-mail c√≠m√©hez, √©s fi√≥kja automatikusan l√©trej√∂n.

 A Google vagy Apple fi√≥k haszn√°lat√°val t√∂rt√©nŇĎ regisztr√°ci√≥hoz a Donorium hozz√°f√©r√©st kap az e-mail c√≠m√©hez √©s a teljes nev√©hez, √©s fi√≥kja automatikusan l√©trej√∂n.

 Tov√°bb√° automatikusan gyŇĪjt√ľnk inform√°ci√≥kat, p√©ld√°ul eszk√∂z- √©s kapcsolati inform√°ci√≥kat, f√∂ldrajzi ter√ľleti adatokat, IP c√≠meket, szolg√°ltat√°saink haszn√°lat√°ra vonatkoz√≥ inform√°ci√≥kat, p√©ld√°ul navig√°ci√≥s inform√°ci√≥kat, az alkalmaz√°s telep√≠t√©s√©vel kapcsolatos inform√°ci√≥kat, az alkalmaz√°s jellemzŇĎinek √©s funkci√≥inak fejleszt√©se √©rdek√©ben.

 Az adatokat anonimiz√°lt form√°ban statisztikai c√©lokra fogjuk felhaszn√°lni.

 A Donorium alkalmaz√°s haszn√°lat√°hoz legal√°bb 16 √©vesnek kell lennie.

 Ez a Adatv√©delmi Ir√°nyelv nem vonatkozik azokra a harmadik f√©ltŇĎl sz√°rmaz√≥ alkalmaz√°sokra √©s webhelyekre, amelyekhez k√∂zvetlen√ľl hozz√°f√©rhet az alkalmaz√°son kereszt√ľl vagy webhely√ľnk√∂n kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ hozz√°f√©r√©ssel. Javasoljuk, hogy minden harmadik f√©l adatv√©delmi ir√°nyelv√©t megvizsg√°lja, mielŇĎtt szem√©lyes adatait megadn√°.

 Ezenk√≠v√ľl a Donorium csapata nem felelŇĎs azok√©rt a linkek√©rt, amelyek a kereskedelmi partnereink vagy cikkeinken rekl√°moz√≥k oldalaira vezetnek, bele√©rtve a k√∂z√∂ss√©gi m√©dia profilokat is.


5. PENTRU C√āT TIMP Vńā PńāSTRńāM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

5. HOW LONG DO WE RETAIN YOUR PERSONAL DATA?

5. MEDDIG TARTJUK FENN SZEM√ČLYES ADATAIT?

 Vom pńÉstra datele dumneavoastrńÉ cu caracter personal p√ĘnńÉ la √ģnchiderea contului dumneavoastrńÉ Donorium »ôi √ģn conformitate cu obliga»õiile legale. DupńÉ √ģnchiderea contului, datele vor deveni indisponibile √ģn conformitate cu procedurile noastre, ceea ce ar putea implica arhivarea, distrugerea sau anonimizarea acestora pentru a fi utilizate √ģn scopuri statistice.

 We will retain your personal data until the closure of your Donorium account and in accordance with legal obligations. After the closure of the account, the data will become unavailable in accordance with our procedures, which may involve archiving, destruction, or anonymization for statistical purposes.

 Szem√©lyes adatait a Donorium fi√≥kja bez√°r√°s√°ig, √©s a jogi k√∂telezetts√©geknek megfelelŇĎen ŇĎrizz√ľk meg. A fi√≥k bez√°r√°sa ut√°n az adatok el√©rhetetlenn√© v√°lnak a mi elj√°r√°saink szerint, ami az archiv√°l√°st, megsemmis√≠t√©st vagy anonimiz√°l√°st is mag√°ban foglalhatja statisztikai c√©lokra.


6. CU CINE √éMPńāRTńā»ėIM DATELE DUMNEAVOASTRńā CU CARACTER PERSONAL?

6. WITH WHOM DO WE SHARE YOUR PERSONAL DATA?

6. KIKKEL OSZTJUK MEG SZEM√ČLYES ADATAIT?

 Pentru scopurile descrise √ģn aceastńÉ PoliticńÉ, transferńÉm datele dumneavoastrńÉ. cńÉtre centrele de transfuzie sanguinńÉ pe care le selecta»õi pentru a vńÉ face programarea »ôi pentru a valida donarea. Centrele de transfuzie sanguinńÉ la care transferńÉm datele dvs. sunt parteneri ai Smart Society »ôi sunt operatori de date √ģmpreunńÉ cu Smart Society, ceea ce √ģnseamnńÉ cńÉ datele dumneavoastrńÉ sunt prelucrate de ambele pńÉr»õi √ģn scopul comun de a efectua serviciile furnizate prin aplica»õie. √én acest scop, existńÉ o rela»õie contractualńÉ care asigurńÉ protec»õia datelor dumneavoastrńÉ personale.

 VńÉ rugńÉm sńÉ ave»õi √ģn vedere faptul cńÉ numele dumneavoastrńÉ, precum »ôi punctajul, nivelul, gradul »ôi medaliile ob»õinute √ģn aplica»õia Donorium sunt publice »ôi vor fi vizibile pentru to»õi utilizatorii aplica»õiei Donorium √ģn sec»õiunea de clasament.

 De asemenea, vńÉ rugńÉm sńÉ ave»õi √ģn vedere faptul cńÉ:

  • odatńÉ √ģnregistrat cu un cod de invita»õie primit de la un utilizator al aplica»õiei Donorium, ve»õi deveni automat recrut al acestuia √ģn cadrul aplica»õiei Donorium pentru o duratńÉ nedeterminatńÉ, iar acesta va primi puncte »ôi medalii generate de activitatea dumneavoastrńÉ de donare »ôi poate avea vizibilitate asupra numelui dumneavoastrńÉ sau asupra donńÉrilor dumneavoastrńÉ √ģn sec»õiunea de istoric al activitńÉ»õii sale.
  • dacńÉ vńÉ asocia»õi un cod de campanie √ģn aplica»õia Donorium, pe toatńÉ durata de desfńÉ»ôurare a campaniei, ve»õi deveni automat recrut √ģn campanie pentru utilizatorul care de»õine codul de campanie, iar acesta va primi puncte »ôi medalii generate de activitatea dumneavoastrńÉ de donare »ôi poate avea vizibilitate asupra numelui dumneavoastrńÉ sau asupra donńÉrilor dumneavoastrńÉ √ģn sec»õiunea de istoric al activitńÉ»õii sale.

 For the purposes described in this Policy, we transfer your data to the blood transfusion centers you select for scheduling and validating donations. The blood transfusion centers to which we transfer your data are partners of Smart Society and are joint data controllers with Smart Society, meaning that your data is processed by both parties for the common purpose of performing the services provided through the application. In this context, there is a contractual relationship that ensures the protection of your personal data.

 Please note that your name, as well as your score, level, grade, and medals obtained in the Donorium application, are public and will be visible to all Donorium application users in the ranking section.

 Also, please note that:

  • once registered with an invitation code received from a Donorium application user, you will automatically become their recruit within the Donorium application for an indefinite period, and they will receive points and medals generated by your donation activity and may have visibility of your name or your donations in the activity history section.
  • if you associate a campaign code in the Donorium application, throughout the duration of the campaign, you will automatically become a recruit in the campaign for the user who owns the campaign code, and they will receive points and medals generated by your donation activity and may have visibility of your name or your donations in the campaign's activity history section.

 Ebben a Politik√°ban le√≠rt c√©lok √©rdek√©ben az adatait √°tadjuk az √°ltal√°nos v√©rtranszf√ļzi√≥s k√∂zpontoknak, amelyeket kiv√°laszt a programoz√°shoz √©s az adom√°nyok valid√°l√°s√°hoz. Azok a v√©rtranszf√ļzi√≥s k√∂zpontok, amelyekhez √°tadjuk az adatait, a Smart Society partnerei √©s k√∂z√∂s adatkezelŇĎi a Smart Society-vel, ami azt jelenti, hogy az adatait mindk√©t f√©l feldolgozza a szolg√°ltat√°sok ny√ļjt√°s√°nak k√∂z√∂s c√©lja √©rdek√©ben. Ebben az √∂sszef√ľgg√©sben olyan szerzŇĎd√©ses kapcsolat van, amely biztos√≠tja szem√©lyes adatainak v√©delm√©t.

 K√©rj√ľk, vegye figyelembe, hogy a neve, valamint a Donorium alkalmaz√°sban el√©rt pontsz√°ma, szintje, fokozata √©s elnyert √©rm√©i nyilv√°nosak √©s l√°that√≥k lesznek minden Donorium alkalmaz√°s felhaszn√°l√≥ja sz√°m√°ra a rangsorol√°si szakaszban.

 Ezenk√≠v√ľl vegye figyelembe, hogy:

  • egyszer regisztr√°lt egy olyan megh√≠v√≥ k√≥ddal, amit egy Donorium alkalmaz√°s felhaszn√°l√≥t√≥l kapott, automatikusan az ŇĎ toborzottj√°v√° v√°lik a Donorium alkalmaz√°sban meghat√°rozatlan idŇĎre, √©s pontokat √©s √©rm√©ket kap az √Ėn adom√°nyoz√°si tev√©kenys√©g√©bŇĎl, valamint l√°thatja a nev√©t vagy az adom√°nyait az aktivit√°s t√∂rt√©net√©nek r√©sz√©ben.
  • ha kapcsolatba l√©p egy kamp√°nyk√≥ddal a Donorium alkalmaz√°sban, a kamp√°ny teljes idŇĎtartama alatt automatikusan toborzott√° v√°lik a kamp√°nyban annak a felhaszn√°l√≥nak, aki birtokolja a kamp√°nyk√≥dot, √©s pontokat √©s √©rm√©ket kap az adom√°nyoz√°si tev√©kenys√©g√©bŇĎl, valamint l√°thatja a nev√©t vagy az adom√°nyait a kamp√°ny tev√©kenys√©g√©nek t√∂rt√©net√©ben.

7. TRANSFERńāM DATELE DUMNEAVOASTRńā CU CARACTER PERSONAL √éN AFARA UNIUNII EUROPENE?

7. DO WE TRANSFER YOUR PERSONAL DATA OUTSIDE THE EUROPEAN UNION?

7. √ĀTVISSZ√úK SZEM√ČLYES ADATAIT AZ EUR√ďPAI UNI√ďN K√ćV√úLRE?

 √én contextul √ģndeplinirii scopurilor prezentate √ģn aceastńÉ PoliticńÉ, folosim servicii de gńÉzduire situate √ģn afara Uniunii Europene. Furnizorii de servicii cloud pe care √ģi folosim sunt Amazon Web Services, Inc. (termeni »ôi condi»õii) pentru servicii de gńÉzduire, MongoDB, Inc. (termeni »ôi condi»õii) pentru servicii de baze de date »ôi Stripe, Inc. (termeni »ôi condi»õii) pentru servicii de procesare de plńÉ»õi. VńÉ rugńÉm sńÉ consulta»õi termenii »ôi condi»õiile de utilizare ale acestora.

 In the context of fulfilling the purposes outlined in this Policy, we use hosting services located outside the European Union. The cloud service providers we use are Amazon Web Services, Inc. (terms and conditions) for hosting services, MongoDB, Inc. (terms and conditions) for database services, and Stripe, Inc. (terms and conditions) for payment processing services. Please refer to their terms and conditions for use.

 Ezen Politik√°ban meghat√°rozott c√©lok teljes√≠t√©se √©rdek√©ben olyan hoszting szolg√°ltat√°sokat haszn√°lunk, amelyek az Eur√≥pai Uni√≥n k√≠v√ľl helyezkednek el. Az √°ltalunk haszn√°lt felhŇĎszolg√°ltat√≥k az Amazon Web Services, Inc. (szolg√°ltat√°si felt√©telek) a hoszting szolg√°ltat√°sokhoz, a MongoDB, Inc. (szolg√°ltat√°si felt√©telek) az adatb√°zis szolg√°ltat√°sokhoz √©s a Stripe, Inc. (szolg√°ltat√°si felt√©telek) a fizet√©si feldolgoz√°si szolg√°ltat√°sokhoz. K√©rj√ľk, tekintse meg a haszn√°lati felt√©teleiket.


8. MńāSURI DE SECURITATE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRńā CU CARACTER PERSONAL

8. SECURITY MEASURES REGARDING THE PROCESSING OF YOUR PERSONAL DATA

8. BIZTONS√ĀGI INTEGR√ĀLT SZEM√ČLYES ADATKEZEL√ČSI INTEZKED√ČSEK

 Confiden»õialitatea datelor dumneavoastrńÉ cu caracter personal reprezintńÉ una dintre preocupńÉrile principale ale echipei Donorium. √én acest sens, am implementat urmńÉtoarele mńÉsuri tehnice »ôi organizatorice de securitate a datelor dumneavoastrńÉ cu caracter personal:

 The confidentiality of your personal data is one of the main concerns of the Donorium team. In this regard, we have implemented the following technical and organizational security measures for the processing of your personal data:

 Az √Ėn szem√©lyes adatainak bizalmas kezel√©se a Donorium csapat√°nak fŇĎ aggodalma. Ebben az √©rtelemben az al√°bbi technikai √©s szervezeti szem√©lyes adatkezel√©si biztons√°gi int√©zked√©seket alkalmaztuk:

Politici specifice

Specific policies

Kifejezett Ir√°nyelvek

 AdoptńÉm »ôi revizuim constant practicile »ôi politicile interne de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a ne proteja sistemele »ôi mediile de stocare de un eventual acces neautorizat sau alte posibile amenin»õńÉri la securitatea acestora. Aceste politici sunt supuse unor verificńÉri periodice, pentru a ne asigura cńÉ respectńÉm cerin»õele legale »ôi cńÉ sistemele func»õioneazńÉ √ģn mod adecvat.

 We constantly adopt and review internal practices and policies for the processing of personal data to protect our systems and storage environments from potential unauthorized access or other security threats. These policies undergo periodic checks to ensure compliance with legal requirements and that the systems operate properly.

 Folyamatosan elfogadjuk √©s √°ttekintj√ľk a szem√©lyes adatok kezel√©s√©re vonatkoz√≥ belsŇĎ gyakorlatokat √©s ir√°nyelveket, hogy megv√©dj√ľk rendszereinket √©s t√°rol√°si k√∂rnyezeteinket a lehets√©ges jogosulatlan hozz√°f√©r√©sektŇĎl vagy egy√©b biztons√°gi fenyeget√©sektŇĎl. Ezeket az ir√°nyelveket idŇĎszakosan ellenŇĎrzik, hogy biztos√≠ts√°k a jogi k√∂vetelm√©nyek betart√°s√°t √©s a rendszerek megfelelŇĎ mŇĪk√∂d√©s√©t.

Restr√Ęngerea accesului la datele cu caracter personal colectate

Restricting access to the collected personal data

Hozz√°f√©r√©s Korl√°toz√°sa a GyŇĪjt√∂tt Szem√©lyes Adatokhoz

 √éncercńÉm sńÉ restr√Ęngem c√Ęt mai mult accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucrńÉm la minimul necesar: voluntari, personal medical, colaboratori »ôi alte persoane care au nevoie sńÉ acceseze aceste date pentru a le prelucra »ôi a duce la √ģndeplinire un serviciu. Partenerii »ôi colaboratorii no»ôtri sunt supu»ôi unor obliga»õii stricte de confiden»õialitate (fie prin semnarea unui contract, fie impuse de legisla»õie).

 We strive to limit access to the personal data we process to the minimum necessary: volunteers, medical personnel, collaborators, and other individuals who need to access this data to process it and deliver a service. Our partners and collaborators are subject to strict confidentiality obligations (either through the signing of a contract or imposed by legislation).

 Arra t√∂reksz√ľnk, hogy a feldolgozott szem√©lyes adatokhoz val√≥ hozz√°f√©r√©st a minim√°lisra korl√°tozzuk: √∂nk√©ntesek, orvosi szem√©lyzet, egy√ľttmŇĪk√∂dŇĎk √©s m√°s szem√©lyek csak azokhoz az adatokhoz f√©rjenek hozz√°, amelyekre azok feldolgoz√°sa √©s egy szolg√°ltat√°s ny√ļjt√°sa √©rdek√©ben sz√ľks√©g van. Partnereink √©s egy√ľttmŇĪk√∂dŇĎink szigor√ļ bizalmas k√∂telezetts√©geknek vannak kit√©ve (legyen sz√≥ szerzŇĎd√©s al√°√≠r√°s√°r√≥l vagy a jogszab√°lyok √°ltal elŇĎ√≠rt k√∂telezetts√©gekrŇĎl).

MńÉsuri tehnice dedicate

Dedicated technical measures

Speci√°lis MŇĪszaki Int√©zked√©sek

 UtilizńÉm tehnologii care sńÉ asigure securitatea utilizatorilor no»ôtri »ôi depunem diligen»õe √ģn mod constant pentru a implementa cele mai eficiente solu»õii pentru protec»õia datelor. De asemenea, facem backup-uri periodice de date pentru a le putea recupera √ģn cazul unui eventual incident »ôi avem implementate proceduri de verificare periodicńÉ √ģn privin»õa securitńÉ»õii echipamentelor uzitate.

 We use technologies to ensure the security of our users and consistently make efforts to implement the most effective solutions for data protection. We also regularly back up data to recover it in case of an incident and have implemented periodic security equipment checks.

 Olyan technol√≥gi√°kat alkalmazunk, amelyek biztos√≠tj√°k felhaszn√°l√≥ink biztons√°g√°t, √©s folyamatosan erŇĎfesz√≠t√©seket tesz√ľnk a legmegfelelŇĎbb adatv√©delmi megold√°sok implement√°l√°sa √©rdek√©ben. Emellett rendszeres adatment√©seket k√©sz√≠t√ľnk az esetleges incidensek eset√©n val√≥ helyre√°ll√≠t√°shoz, √©s megfelelŇĎ biztons√°gi berendez√©sek ellenŇĎrz√©si elj√°r√°sokat alkalmazunk.

Instruirea echipei Donorium

Training of the Donorium team

A Donorium Csapat Képzése

 Ne instruim »ôi testńÉm periodic voluntarii »ôi colaboratorii cu privire la legisla»õia aplicabilńÉ √ģn domeniul prelucrńÉrii datelor cu caracter personal. √én acest sens, am √ģncheiat »ôi o colaborare √ģn materie de consultan»õńÉ juridicńÉ, echipa Donorium fiind √ģn permanen»õńÉ √ģn contact cu avoca»õi specializa»õi √ģn sfera GDPR pentru a fi la curent cu cele mai noi practici »ôi actualizńÉri ale legisla»õiei din acest domeniu.

 We periodically train and test volunteers and collaborators on the applicable legislation in the field of personal data processing. In this regard, we have also established a collaboration for legal consultancy, with the Donorium team being constantly in touch with lawyers specializing in GDPR to stay informed about the latest practices and updates in this field.

 Rendszeresen k√©pezz√ľk √©s tesztelj√ľk √∂nk√©nteseinket √©s egy√ľttmŇĪk√∂dŇĎinket a szem√©lyes adatok feldolgoz√°s√°ra vonatkoz√≥ alkalmazand√≥ jogszab√°lyok tekintet√©ben. Ebben az √©rtelemben egy√ľttmŇĪk√∂d√©st k√∂t√∂tt√ľnk jogi tan√°csad√°s ter√©n, a Donorium csapata folyamatos kapcsolatban √°ll GDPR szak√©rtŇĎ √ľgyv√©dekkel, hogy naprak√©sz legyen a leg√ļjabb gyakorlatokkal √©s jogszab√°lyi friss√≠t√©sekkel ezen a ter√ľleten.

Minimizarea datelor

Data minimization

Adatok Minimaliz√°l√°sa

 Ne asigurńÉm cńÉ datele dumneavoastrńÉ cu caracter personal pe care le prelucrńÉm sunt limitate doar la cele necesare, adecvate »ôi relevante pentru scopurile declarate √ģn aceastńÉ PoliticńÉ, √ģn acord cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European »ôi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protec»õia persoanelor fizice cu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal »ôi la libera circula»õie a acestor date ‚Äď GDPR.

 We ensure that your personal data processed is limited only to what is necessary, adequate, and relevant for the purposes stated in this Policy, in accordance with the provisions of Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of April 27, 2016, on the protection of individuals regarding the processing of personal data and on the free movement of such data - GDPR.

 Biztos√≠tjuk, hogy a feldolgozott szem√©lyes adatai csak azokra korl√°toz√≥djanak, amelyek sz√ľks√©gesek, megfelelŇĎk √©s relev√°nsak a jelen Politik√°ban megjel√∂lt c√©lokra, az Eur√≥pai Parlament √©s a Tan√°cs 2016/679/EU rendelet√©nek (GDPR) rendelkez√©seivel √∂sszhangban.

Verificarea periodicńÉ a exactitńÉ»õii datelor furnizate de utilizatori

Periodic verification of the accuracy of user-provided data

A Felhaszn√°l√≥k √°ltal szolg√°ltatott adatok rendszeres ellenŇĎrz√©se

 Din c√Ęnd √ģn c√Ęnd, echipa Donorium solicitńÉ utilizatorilor sńÉ confirme exactitatea sau, dupńÉ caz, sńÉ actualizeze datele cu caracter personal pentru a se asigurńÉ cńÉ ele reflectńÉ realitatea.

 DacńÉ oricare dintre datele personale pe care ni le-a»õi furnizat se modificńÉ, de exemplu dacńÉ vńÉ schimba»õi numele sau adresa de e-mail, dacńÉ dori»õi sńÉ anula»õi orice solicitare adresatńÉ nouńÉ sau dacńÉ afla»õi cńÉ avem date personale inexacte despre dumneavoastrńÉ, vńÉ rugńÉm sńÉ ne trimite»õi un e-mail la hello@donorium.ro.

 Cu toate cńÉ depunem constant eforturi pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizeazńÉ, este posibil sńÉ avem parte »ôi de incidente/bre»ôe de securitate. √én aceste cazuri excep»õionale, garantńÉm utilizatorilor no»ôtri cńÉ vom urma cu stricte»õe procedura de raportare »ôi notificare a incidentelor, precum »ôi cńÉ vom lua toate mńÉsurile necesare pentru restabilirea situa»õiei »ôi minimizarea consecin»õelor negative.

 Nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere care decurge din orice date cu caracter personal inexacte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furniza»õi.

 From time to time, the Donorium team requests users to confirm the accuracy or, if necessary, update their personal data to ensure that it reflects reality.

 If any of the personal data you have provided to us changes, such as if you change your name or email address, if you wish to cancel any request made to us, or if you discover that we have inaccurate personal data about you, please send us an email at hello@donorium.ro.

 Although we constantly make efforts to ensure the security of the personal data users provide, incidents/security breaches may occur. In these exceptional cases, we guarantee our users that we will strictly follow the incident reporting and notification procedure, and we will take all necessary measures to restore the situation and minimize negative consequences.

 We will not be responsible for any loss arising from any inaccurate, unauthenticated, insufficient, or incomplete personal data you provide to us.

 IdŇĎrŇĎl idŇĎre a Donorium csapata arra k√©ri a felhaszn√°l√≥kat, hogy erŇĎs√≠ts√©k meg az adatok pontoss√°g√°t, vagy sz√ľks√©g eset√©n friss√≠ts√©k a szem√©lyes adataikat annak √©rdek√©ben, hogy azok t√ľkr√∂zz√©k a val√≥s√°got.

 Amennyiben az √°ltalad hozz√°nk k√ľld√∂tt szem√©lyes adatok b√°rmelyike megv√°ltozik, p√©ld√°ul ha megv√°ltoztatod a nevedet vagy az e-mail c√≠medet, ha szeretn√©d visszavonni b√°rmely hozz√°nk int√©zett k√©r√©st, vagy ha felfedezed, hogy pontatlan szem√©lyes adataink vannak r√≥lad, k√©rj√ľk, k√ľldj nek√ľnk egy e-mailt a k√∂vetkezŇĎ c√≠mre: hello@donorium.ro.

 Annak ellen√©re, hogy folyamatosan erŇĎfesz√≠t√©seket tesz√ľnk a felhaszn√°l√≥k √°ltal szolg√°ltatott szem√©lyes adatok biztons√°g√°nak biztos√≠t√°s√°√©rt, elŇĎfordulhatnak incidensek/biztons√°gi s√©r√ľl√©sek. Ezen kiv√©teles esetekben garant√°ljuk felhaszn√°l√≥inknak, hogy szigor√ļan betartjuk az incidensjelent√©si √©s √©rtes√≠t√©si elj√°r√°st, √©s minden sz√ľks√©ges int√©zked√©st megtesz√ľnk a helyzet helyre√°ll√≠t√°sa √©s a negat√≠v k√∂vetkezm√©nyek minimaliz√°l√°sa √©rdek√©ben.

 Nem lesz√ľnk felelŇĎsek semmilyen vesztes√©g√©rt, ami abb√≥l ered, hogy pontatlan, hiteles√≠tetlen, el√©gtelen vagy hi√°nyos szem√©lyes adatokat szolg√°ltatsz nek√ľnk.


9. DREPTURILE DUMNEAVOASTRńā √éN LEGńāTURńā CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

9. YOUR RIGHTS REGARDING THE PROCESSING OF PERSONAL DATA

9. AZ √ĖN JOGAI A SZEM√ČLYES ADATOK FELDOLGOZ√ĀS√ĀVAL KAPCSOLATBAN

----------------------------------------

Sub rezerva dispozi»õiilor legale, vńÉ informńÉm cńÉ ave»õi urmńÉtoarele drepturi √ģn legńÉturńÉ cu prelucrarea datelor dumneavoastrńÉ cu caracter personal:

Dreptul de acces

 Ave»õi dreptul de a ob»õine confirmarea de la noi cńÉ datele dumneavoastrńÉ cu caracter personal sunt prelucrate de noi, precum »ôi informa»õii privind specificul prelucrńÉrii, precum: scopul, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii datelor cu caracter personal, perioada pentru care stocńÉm datele cu caracter personal, dacńÉ le transferńÉm √ģn strńÉinńÉtate »ôi cum le protejńÉm, dreptul de a depune o pl√Ęngere √ģn fa»õa autoritńÉ»õii de supraveghere.

Dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal:

 Ave»õi posibilitatea de a solicita rectificarea datelor dumneavoastrńÉ cu caracter personal, cu condi»õia respectńÉrii cerin»õelor legale aplicabile. DacńÉ sesiza»õi cńÉ datele dumneavoastrńÉ cu caracter personal √ģnregistrate de echipa Donorium sunt eronate, vńÉ rugńÉm sńÉ transmite»õi o notificare la adresa de e-mail hello@donorium.ro.

 √én eventualitatea unor erori, dupńÉ notificare, vom corecta imediat datele dumneavoastrńÉ cu caracter personal.

Dreptul de a solicita »ôtergerea datelor cu caracter personal:

 √én anumite cazuri, ave»õi posibilitatea de a solicita »ôtergerea datelor cu caracter personal:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat »ôi le prelucrńÉm;
  • a»õi retras consim»õńÉm√Ęntul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal »ôi noi nu mai putem prelucra datele cu caracter personal √ģn baza altor temeiuri legale;
  • datele cu caracter personal sunt prelucrate contrar legii;
  • da»õi curs unui drept legal de a vńÉ opune.

 Nu avem obliga»õia de a ne conforma solicitńÉrii dumneavoastrńÉ de »ôtergere √ģn cazul √ģn care prelucrarea datelor cu caracter personal este necesarńÉ pentru respectarea unei obliga»õii legale, sau pentru constatarea, exercitarea sau apńÉrarea unui drept √ģn fa»õa instan»õelor competente.

Dreptul de a solicita restric»õionarea prelucrńÉrii datelor cu caracter personal:

 Pute»õi solicita sńÉ restric»õionńÉm prelucrarea datelor dumneavoastrńÉ cu caracter personal √ģn urmńÉtoarele situa»õii:

  • √ģn cazul √ģn care contesta»õi corectitudinea datelor cu caracter personal, pentru o perioadńÉ care ne permite sńÉ verificńÉm exactitatea datelor cu caracter personal √ģn cauzńÉ;
  • √ģn cazul √ģn care prelucrarea este ilegalńÉ, »ôi vńÉ opune»õi »ôtergerii datelor cu caracter personal, solicit√Ęnd √ģn schimb restric»õionarea utilizńÉrii lor;
  • √ģn cazul √ģn care nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal √ģn scopul prelucrńÉrii, dar ni le solicita»õi pentru o ac»õiune √ģn instan»õńÉ;
  • √ģn cazul √ģn care v-a»õi opus prelucrńÉrii, pentru intervalul de timp √ģn care se verificńÉ dacńÉ drepturile noastre legitime ca operator prevaleazńÉ asupra celor ale persoanei vizate.

Dreptul la portabilitatea datelor:

 √én mńÉsura √ģn care datele cu caracter personal sunt prelucrate √ģn baza consim»õńÉm√Ęntului dumneavoastrńÉ »ôi prelucrarea se face prin mijloace automate, ave»õi dreptul ca datele dumneavoastrńÉ cu caracter personal sńÉ vńÉ fie furnizate √ģntr-un format structurat, utilizat √ģn mod curent »ôi care poate fi citit automat »ôi ave»õi dreptul de a transmite aceste date cu caracter personal altui operator. Acest drept nu afecteazńÉ √ģn mod negativ drepturile »ôi libertńÉ»õile celorlal»õi.

Dreptul la opozi»õie:

 √én anumite situa»õii, precum atunci c√Ęnd prelucrńÉm datele dumneavoastrńÉ cu caracter personal pe baza unui interes legitim, ave»õi dreptul de a vńÉ opune prelucrńÉrii datelor dumneavoastrńÉ cu caracter personal de cńÉtre noi.

 VńÉ informńÉm cńÉ, dacńÉ decide»õi sńÉ vńÉ opune»õi prelucrńÉrii datelor dumneavoastrńÉ personale, este posibil sńÉ nu pute»õi finaliza √ģnregistrarea dumneavoastrńÉ ca utilizator sau sńÉ nu pute»õi beneficia de serviciile »ôi func»õionalitńÉ»õile Donorium.

Dreptul de a vńÉ opune primirii de mesaje comerciale:

 √én calitate de persoanńÉ vizatńÉ, vńÉ pute»õi opune la prelucrarea datelor dumneavoastrńÉ cu caracter personal √ģn scopul trimiterii de mesaje comerciale.

Dreptul de a vńÉ revoca consim»õńÉm√Ęntul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal:

 √én mńÉsura √ģn care prelucrńÉm datele dumneavoastrńÉ cu caracter personal √ģn temeiul consim»õńÉm√Ęntului dumneavoastrńÉ, pute»õi revoca oric√Ęnd consim»õńÉm√Ęntul, fńÉrńÉ a afecta legalitatea prelucrńÉrii bazate pe consim»õńÉm√Ęnt √ģnainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale:

 √én anumite circumstan»õe ave»õi dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatńÉ, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice √ģn privin»õa dumneavoastrńÉ sau vńÉ afecteazńÉ √ģn mod similar √ģntr-o mńÉsurńÉ semnificativńÉ.

Dreptul de a vńÉ adresa autoritńÉ»õii de supraveghere:

 Ave»õi dreptul de a depune o pl√Ęngere √ģnaintea AutoritńÉ»õii Na»õionale pentru Supravegherea PrelucrńÉrii Datelor cu Caracter Personal (‚ÄěANSPDCP‚ÄĚ) √ģn legńÉturńÉ cu orice √ģncńÉlcare a drepturilor dumneavoastrńÉ privind prelucrarea datelor personale.

 Datele de contact ale ANSPDCP sunt: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod po»ôtal 010336 Bucure»ôti, Romania; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Subject to legal provisions, we inform you that you have the following rights regarding the processing of your personal data:

Right of Access

 You have the right to obtain confirmation from us that your personal data is being processed by us, as well as information about the specific processing, such as: the purpose, categories of personal data processed, recipients of personal data, the period for which we store personal data, whether we transfer them abroad and how we protect them, the right to lodge a complaint with the supervisory authority.

Right to Request Rectification of Personal Data:

 You have the possibility to request the rectification of your personal data, provided that the applicable legal requirements are met. If you notice that your personal data recorded by the Donorium team is incorrect, please send a notification to the email address hello@donorium.ro.

 In the event of errors, after notification, we will immediately correct your personal data.

Right to Request Deletion of Personal Data:

 In certain cases, you have the right to request the deletion of personal data:

  • they are no longer necessary for the purposes for which we collected and processed them;
  • you have withdrawn your consent for the processing of personal data, and we cannot process personal data based on other legal grounds;
  • personal data is processed unlawfully;
  • you exercise a legal right to object.

 We are not obligated to comply with your deletion request if the processing of personal data is necessary for compliance with a legal obligation or for the establishment, exercise, or defense of legal claims.

Right to Request Restriction of Processing Personal Data:

 You can request us to restrict the processing of your personal data in the following situations:

  • where you contest the accuracy of personal data, for a period that allows us to verify the accuracy of the personal data in question;
  • where the processing is unlawful, and you oppose the erasure of personal data, instead requesting the restriction of their use;
  • where we no longer need the personal data for the processing purposes, but you request them for the establishment, exercise, or defense of legal claims;
  • where you have objected to the processing, for the period while it is verified whether our legitimate interests as a data controller override those of the data subject.

Right to Data Portability:

 To the extent that personal data is processed based on your consent and the processing is carried out by automated means, you have the right to have your personal data provided to you in a structured, commonly used, and machine-readable format, and you have the right to transmit this personal data to another controller. This right does not adversely affect the rights and freedoms of others.

Right to Object:

 In certain situations, such as when we process your personal data based on a legitimate interest, you have the right to object to the processing of your personal data by us.

 We inform you that if you decide to object to the processing of your personal data, you may not be able to complete your registration as a user or may not be able to benefit from Donorium's services and functionalities.

Right to Object to Receiving Commercial Messages:

 As a data subject, you can object to the processing of your personal data for the purpose of sending commercial messages.

Right to Withdraw Consent Regarding the Processing of Personal Data:

 To the extent that we process your personal data based on your consent, you can revoke your consent at any time without affecting the lawfulness of processing based on consent before its withdrawal.

Right Not to Be Subject to Individual Decisions:

 In certain circumstances, you have the right not to be subject to a decision based solely on automated processing, including profiling, which produces legal effects concerning you or similarly significantly affects you.

Right to Lodge a Complaint with the Supervisory Authority:

 You have the right to lodge a complaint with the National Authority for the Supervision of Personal Data Processing ("ANSPDCP") regarding any breach of your rights regarding the processing of personal data.

 The contact details of ANSPDCP are: 28-30 G-ral. Gheorghe Magheru Blvd., Sector 1, postal code 010336 Bucharest, Romania; email: anspdcp@dataprotection.ro.

A jogszab√°lyi rendelkez√©sek fenntart√°sa mellett t√°j√©koztatjuk, hogy az al√°bbi jogok illetik meg √Ėnt szem√©lyes adatai kezel√©s√©vel kapcsolatban:

Hozzáféréshez való jog:

 Joga van tŇĎl√ľnk megerŇĎs√≠t√©st kapni arr√≥l, hogy szem√©lyes adatait kezelj√ľk-e, valamint inform√°ci√≥kat szerezni a kezel√©s r√©szleteirŇĎl, mint p√©ld√°ul: a c√©l, a kezelt szem√©lyes adatok kateg√≥ri√°i, a szem√©lyes adatok c√≠mzettjei, azok t√°rol√°s√°nak idŇĎtartama, a szem√©lyes adatokat k√ľlf√∂ldre tov√°bb√≠tjuk-e, √©s hogyan v√©di azokat, valamint joga van panaszt tenni a fel√ľgyeleti hat√≥s√°gn√°l.

Javításra való jog:

 LehetŇĎs√©ge van szem√©lyes adatainak kijav√≠t√°s√°ra, a vonatkoz√≥ jogszab√°lyok betart√°sa mellett. Ha √©szleli, hogy a Donorium csapat √°ltal r√∂gz√≠tett szem√©lyes adatai pontatlanok, k√©rj√ľk, k√ľldj√∂n √©rtes√≠t√©st a hello@donorium.ro e-mail c√≠mre.

 Hib√°k eset√©n √©rtes√≠t√©st k√∂vetŇĎen azonnal korrig√°ljuk szem√©lyes adatait.

Jog a személyes adatok törlésére:

 Bizonyos esetekben jog√°ban √°ll k√©rni szem√©lyes adatainak t√∂rl√©s√©t:

  • azok m√°r nem sz√ľks√©gesek a gyŇĪjt√©s √©s a kezel√©s c√©ljai szempontj√°b√≥l;
  • visszavonta azokra vonatkoz√≥ hozz√°j√°rul√°s√°t, √©s mi m√°s jogalapokon nem kezelhetj√ľk tov√°bb a szem√©lyes adatokat;
  • a szem√©lyes adatokat jogellenesen kezelj√ľk;
  • √©l jogi jog√°val a kezel√©s ellen.

 Nincs k√∂telezetts√©g√ľnk teljes√≠teni t√∂rl√©si k√©relm√©t, ha a szem√©lyes adatok kezel√©se sz√ľks√©ges jogi k√∂telezetts√©g√ľnk teljes√≠t√©se, vagy jogi ig√©ny√ľnk √©rv√©nyes√≠t√©se, gyakorl√°sa vagy v√©delme √©rdek√©ben.

Jog a személyes adatok kezelésének korlátozására:

 K√©rheti szem√©lyes adatainak kezel√©s√©nek korl√°toz√°s√°t a k√∂vetkezŇĎ helyzetekben:

  • ha vitatja a szem√©lyes adatok pontoss√°g√°t, abban az idŇĎtartamban, amely lehetŇĎv√© teszi sz√°munkra az √©rintett szem√©lyes adatok pontoss√°g√°nak ellenŇĎrz√©s√©t;
  • ha a kezel√©s jogellenes, √©s √Ėn ellenzi a szem√©lyes adatok t√∂rl√©s√©t, √©s ehelyett k√©ri azok korl√°toz√°s√°t;
  • ha m√°r nincs sz√ľks√©g√ľnk a szem√©lyes adatokra a kezel√©s c√©lj√°hoz, de √Ėn m√©gis k√©ri azokat jogi ig√©ny√©nek √©rv√©nyes√≠t√©se, gyakorl√°sa vagy v√©delme √©rdek√©ben;
  • ha tiltakozott a kezel√©s ellen, am√≠g az ellenŇĎrizhetŇĎ, hogy jogos jogaink √©rv√©nyes√ľlnek-e az √©rintett szem√©ly jogain√°l.

Jog az adathordozhatósághoz:

 Amennyiben szem√©lyes adatait az √Ėn hozz√°j√°rul√°s√°nak alapj√°n √©s automatiz√°lt eszk√∂z√∂kkel dolgozzuk fel, jog√°ban √°ll szem√©lyes adatait struktur√°lt, √°ltal√°nosan haszn√°lt √©s g√©ppel olvashat√≥ form√°tumban megkapni, valamint jog√°ban √°ll ezeket a szem√©lyes adatokat egy m√°sik adatkezelŇĎnek tov√°bb√≠tani. Ez a jog nem √©rinti m√°sok jogait √©s szabads√°gait negat√≠v m√≥don.

Jog az ellenkezéshez:

 Bizonyos helyzetekben, p√©ld√°ul, ha szem√©lyes adatait jogos √©rdek√ľnk alapj√°n dolgozzuk fel, joga van tiltakozni a szem√©lyes adatainak kezel√©se ellen.

 T√°j√©koztatjuk, hogy ha √ļgy d√∂nt, hogy tiltakozik szem√©lyes adatainak kezel√©se ellen, elk√©pzelhetŇĎ, hogy nem tudja befejezni a felhaszn√°l√≥i regisztr√°ci√≥t, vagy nem tudja ig√©nybe venni a Donorium szolg√°ltat√°sait √©s funkci√≥it.

Jog az √ľzleti √ľzenetek fogad√°s√°nak ellenz√©s√©hez:

 Mint √©rintett szem√©ly, ellenz√©ssel √©lhet szem√©lyes adatai feldolgoz√°sa ellen, amennyiben azt √ľzleti √ľzenetek k√ľld√©s√©re haszn√°ljuk.

Jog a személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulás visszavonásához:

 Amennyiben szem√©lyes adatait hozz√°j√°rul√°sa alapj√°n kezelj√ľk, jog√°ban √°ll b√°rmikor visszavonni ezt a hozz√°j√°rul√°st, an√©lk√ľl hogy ez √©rinten√© a hozz√°j√°rul√°son alapul√≥ kezel√©s jogszerŇĪs√©g√©t a visszavon√°s elŇĎtti idŇĎszakban.

Jog az egyedi döntéshozatal ellen:

 Bizonyos k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt jog√°ban √°ll, hogy ne tegy√ľk ki automatiz√°lt d√∂nt√©shozatalnak, ide√©rtve a profilalkot√°st is, amely jogi hat√°ssal lenne √Ėnre vagy hasonl√≥ m√©rt√©kben √©rinten√© √Ėnt.

Jog az adatvédelmi hatósághoz forduláshoz:

 Joga van panaszt tenni a Szem√©lyes Adatok Kezel√©s√©√©rt FelelŇĎs Nemzeti Hat√≥s√°gn√°l (‚ÄěSAK‚ÄĚ) szem√©lyes adatok kezel√©s√©vel kapcsolatos jogait √©rintŇĎ b√°rmely megs√©rt√©s √ľgy√©ben.

 A SAK kapcsolati adatai a k√∂vetkezŇĎk: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, ir√°ny√≠t√≥sz√°m: 010336 Bukarest, Rom√°nia; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.


10. MODIFICńāRI ALE ACESTEI POLITICI DE CONFIDEN»öIALITATE

10. CHANGES TO THIS PRIVACY POLICY

10. V√ĀLTOZ√ĀSOK EZEKNEK AZ ADATV√ČDELMI IR√ĀNYELVEKNEK

 Ne rezervńÉm dreptul de a actualiza »ôi modifica aceastńÉ PoliticńÉ de confiden»õialitate periodic, pentru a reflecta orice modificńÉri √ģn modul √ģn care procesńÉm datele dumneavoastrńÉ cu caracter personal sau orice modificńÉri ale cerin»õelor legale aplicabile. DacńÉ apare orice astfel de modificare, vom publica noua versiune a Politicii de confiden»õialitate at√Ęt pe site-ul nostru, c√Ęt »ôi √ģn aplica»õia Donorium.

 √én afara Politicii de confiden»õialitate, vńÉ rugńÉm sńÉ consulta»õi Termenii »ôi condi»õiile de utilizare a aplica»õiei Donorium, precum »ôi Politica de cookies »ôi Termenii »ôi condi»õiile, website-ului Donorium.


 Cea mai recentńÉ actualizare a acestei Politici de confiden»õialitate a fost realizatńÉ la data de 13 mai 2023.

 We reserve the right to periodically update and modify this Privacy Policy to reflect any changes in how we process your personal data or any changes in applicable legal requirements. If any such changes occur, we will publish the new version of the Privacy Policy on both our website and the Donorium application.

 In addition to the Privacy Policy, please refer to the Terms and Conditions of use of the Donorium application, as well as the Cookie Policy and the Terms and Conditions of the Donorium website.


 The most recent update to this Privacy Policy was made on May 13, 2023.

 Fenntartjuk a jogot, hogy idŇĎrŇĎl idŇĎre friss√≠ts√ľk √©s m√≥dos√≠tsuk ezt az adatv√©delmi ir√°nyelvet, hogy t√ľkr√∂zze az √Ėn szem√©lyes adatainak feldolgoz√°s√°ban bek√∂vetkezŇĎ v√°ltoz√°sokat, vagy az alkalmazand√≥ jogi k√∂vetelm√©nyek v√°ltoz√°sait. Ha ilyen v√°ltoz√°sok t√∂rt√©nnek, k√∂zz√© fogjuk tenni az √ļj verzi√≥t az adatv√©delmi ir√°nyelvbŇĎl mind a webhely√ľnk√∂n, mind a Donorium alkalmaz√°sban.

 Az adatv√©delmi ir√°nyelven k√≠v√ľl k√©rj√ľk, tekintse meg a Donorium alkalmaz√°s haszn√°lat√°nak √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©teleit, valamint a Cookie-kra vonatkoz√≥ ir√°nyelvet √©s a Donorium webhely √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©teleit.


 Ezen adatv√©delmi ir√°nyelv legut√≥bbi friss√≠t√©se 2023. m√°jus 13-√°n t√∂rt√©nt.